Салат з топінамбура з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 15 хв.
Салат з топінамбура з морквою - неймовірно корисний салат, їсти який треба хоча б з міркувань користі для здоров'я. Втім, і за смаком він дуже навіть нічого - svezhenykiy, хрусткий, соковитий.
Опис приготування:
Навіть якщо вам не подобається топінамбур за смаком, його все одно варто їсти хоча б тому, що він неймовірно корисний. Втім, особисто я не зустрічав людей, які б спробували топінамбур і яким би він різко не сподобався. Смак цього овоча досить нейтральний, так що навряд чи він здатний викликати якесь відторгнення. А якщо його з правильними інгредієнтами змішати, то вийде дуже смачний салат. Я рекомендую вам приготувати салат з топінамбура з морквою, а також з огірками і консервованим горошком. Виходить дуже смачний і, головне, неймовірно корисний свіжий салат. Я думаю, він вам сподобається, а вже ваш організм точно буде в захваті
- Топінамбур - 4 штуки
- Морква - 2 штуки
- Огірок - 2 штуки
- Оливкова олія - - За смаком
- Горошок консервований - 100 грам
Інгредієнти для салату з топінамбура з морквою: власне топінамбур і морква, а також огірки і консервований горошок.
Очищаємо томінамбур і морква від шкірки. Якщо огірки старі, то їх шкірку теж зрізаємо.
Натираємо очищений топінамбур, морква і огірок на овочерізки або тертці, як вам більше подобається. Я натираю на невеликі брусочки.
Змішуємо огірки, морква і топінамбур в салатниці. Туди ж додаємо зелений консервований горошок.
Заправляємо оливковою олією або сметаною. Перемішуємо - і все, салат з топінамбура з морквою готовий!