Рецепт Салат з сочевиці з морквою фото

Салат з сочевиці з морквою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Польська кухня
Крупи
Дієтичне харчування
На вечерю , На швидку руку , На сніданок
Салати
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Особливість рецепту приготування салату з сочевиці з морквою - простота і швидкість. Сам салат виходить дуже смачним і поживним. Так що, і ситно, і корисно, і оригінально. Спробуйте!

Опис приготування:

Копчену курку з салату, якщо бажаєте, можна виключити. До речі, любителям родзинок раджу додати трохи в салат. Я частенько так і роблю, хоча мої домашні не особливо його люблять і виколупують

Отже, для приготування салату з сочевиці з морквою слідуємо наступних інструкцій:

1. Сочевицю кілька разів промиваємо в холодній воді. Замочуємо її на півгодини-годину. Варимо її в каструлі, заповненої водою, в якій замочували. Не забудьте трохи посолити. Можна додати лавровий лист. Варимо протягом 10-15 хвилин до м'якості.

2. Чистимо і дрібно шаткуємо цибулю.

3. Моркву чистимо і тремо на крупній тертці.

4. Обсмажуємо цибулю і моркву до золотої скоринки на сковороді в рослинному маслі на середньому вогні.

5. Копчену курку і перець нарізаємо на дрібні шматочки.

6. Перемішуємо овочі, які ми готували в сковороді, сочевицю, перець і курку. Солимо, перчимо до смаку.

7. Видавлюємо лимонний сік на салат. Перемішуємо.

8. В принципі салат готовий, залишилося тільки почекати, поки він вбере соки і охолоне.

Смачного!

  • Копчена курка - 300 грам
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Морква - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло оливкове - За смаком
  • Сочевиця - 150 грам
  • Лимонний сік - За смаком
Копчену курку з салату, якщо бажаєте, можна виключити. До речі, любителям родзинок раджу додати трохи в салат. Я частенько так і роблю, хоча мої домашні не особливо його люблять і виколупують

Отже, для приготування салату з сочевиці з морквою слідуємо наступних інструкцій:

1. Сочевицю кілька разів промиваємо в холодній воді. Замочуємо її на півгодини-годину. Варимо її в каструлі, заповненої водою, в якій замочували. Не забудьте трохи посолити. Можна додати лавровий лист. Варимо протягом 10-15 хвилин до м'якості.

2. Чистимо і дрібно шаткуємо цибулю.

3. Моркву чистимо і тремо на крупній тертці.

4. Обсмажуємо цибулю і моркву до золотої скоринки на сковороді в рослинному маслі на середньому вогні.

5. Копчену курку і перець нарізаємо на дрібні шматочки.

6. Перемішуємо овочі, які ми готували в сковороді, сочевицю, перець і курку. Солимо, перчимо до смаку.

7. Видавлюємо лимонний сік на салат. Перемішуємо.

8. В принципі салат готовий, залишилося тільки почекати, поки він вбере соки і охолоне.

Смачного!

Схожі рецепти