Рецепт Салат з сочевиці з грибами фото

Салат з сочевиці з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Крупи
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На вечерю , На швидку руку , На сніданок
Салати
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Салат з сочевиці з грибами - просте і швидке в приготуванні блюдо. Цей дієтичний салат припаде до душі всім хто стежить за фігурою. Між іншим, салат виходить дуже ситним і ароматним.

Опис приготування:

Для приготування салату з сочевиці з грибами раджу використовувати печериці. Їх просто готувати, не треба попередньо відварювати, а свіжі шампіньйони і чистити не треба. Більш того, їх запросто можна дістати навіть взимку.

Отже, розглянемо покроковий рецепт приготування салату з сочевиці з грибами:

1. Моєму сочевицю в холодній воді. Zamachivaem години або двох. Відварюємо сочевицю до готовності протягом 15-20 хвилин. По готовності викладаємо в окрему миску.

2. Моєму гриби в холодній воді, ріжемо на 4 частини.

3. Моркву чистимо ножем і натираємо на тертці.

4. Цибулю чистимо ножем від лушпиння, нарізаємо півкільцями.

5. Часник видавлюємо.

6. Тепер готуємо овочі. Розігріваємо сковороду на рослинному маслі. Додаємо цибулю і моркву. Обсмажуємо до золотистої скоринки.

7. Додаємо гриби, шпинат, сіль, перець, сметану, перемішуємо. Тушкуємо кілька хвилин. Потім все з сковорідки пересипаємо в каструлю з сочевицею, додаємо видавлений часник, зелень, знову перемішуємо. Салат готовий.

Смачного!

  • Сочевиця - 1 Склянка
  • Гриби - 300 грам
  • Шпинат - 200 грам
  • Рослинна олія - За смаком
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Морквина - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Цибуля - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Для приготування салату з сочевиці з грибами раджу використовувати печериці. Їх просто готувати, не треба попередньо відварювати, а свіжі шампіньйони і чистити не треба. Більш того, їх запросто можна дістати навіть взимку.

Отже, розглянемо покроковий рецепт приготування салату з сочевиці з грибами:

1. Моєму сочевицю в холодній воді. Zamachivaem години або двох. Відварюємо сочевицю до готовності протягом 15-20 хвилин. По готовності викладаємо в окрему миску.

2. Моєму гриби в холодній воді, ріжемо на 4 частини.

3. Моркву чистимо ножем і натираємо на тертці.

4. Цибулю чистимо ножем від лушпиння, нарізаємо півкільцями.

5. Часник видавлюємо.

6. Тепер готуємо овочі. Розігріваємо сковороду на рослинному маслі. Додаємо цибулю і моркву. Обсмажуємо до золотистої скоринки.

7. Додаємо гриби, шпинат, сіль, перець, сметану, перемішуємо. Тушкуємо кілька хвилин. Потім все з сковорідки пересипаємо в каструлю з сочевицею, додаємо видавлений часник, зелень, знову перемішуємо. Салат готовий.

Смачного!

Схожі рецепти