Салат з шинкою і грибами
(покроковий рецепт з фото)
Салат "ситний", або по-простому - салат з шинкою і грибами, стане вашим улюбленим. Набір інгердіентов у нього такий, що не полюбити його просто неможливо, а ваш чоловік так взагалі буде в захваті!
Тут розповім кілька секретів, як приготувати салат з шинкою і грибами, щоб результат вийшов чудовим. По перше, шинку вибирайте найякіснішу, з яскравим ароматом, адже вона є одним з головних інгредієнтів. Гриби можете брати будь-які, але обов'язково свіжі, які згодом обсмажити в соняшниковій олії до золотистого кольору. Мариновані печериці, хоч вони і дуже вксуние, для цього салату не підійдуть. Ну, і звичайно - сухарики. Можете приготувати їх самостійно в домашніх умовах, але я раджу все ж купити пачку в магазині, адже приправа теж додасть певний смак салату. Вибирайте сухарики з яскравим м'ясним смаком. Ось, мабуть, і все, приступайте до приготування!
- Шинка - 300 грам
- Печериці - 350 грам
- Яйця - 3 штуки
- Сухарики - 80 грам
- Сир твердий - 50 грам
- Майонез - 150 грам