Салат «смарагд» з шинкою, грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Цей досить простий і ситний салат прикрасить ваш святковий стіл. Оригінально прикрашений свіжими огірками, смарагдово-зелений салат на столі серед інших блюд буде виглядати яскраво і красиво. Готуємо!
Навіть дуже простий салат, якщо його красиво і оригінально прикрасити, буде користуватися популярністю у ваших гостей. Я розповім вам, як приготувати салат "смарагдовий" з шинкою, грибами і сиром і прикрасити його так, щоб на вашому столі він виглядав надзвичайно. Чи готові? Читаємо рецепт і дивимося фото!
- Огірок свіжий - 1 штука
- Шинка - 200 грам
- Сир - 100-150 грам
- Гриби - 200 грам
- Яйця варені - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
Дрібно нарізаємо цибулю, обсмажуємо з грибами до готовності. Потім гриби повинні охолонути. Гриби для салату можна брати будь-які.
Інгредієнти для салату можна нарізати кубиками або соломкою. Очищаємо і нарізаємо яйця.
Нарізаємо шинку.
Додаємо остиглі, смажені з цибулею гриби.
Сир натираємо на середній або крупній тертці.
І додаємо майонез (тільки не весь). Ми ще задекоруємо салат зверху майонезом перед подачею. Перемішуємо салат.
Викладаємо в салатник щільною гіркою, яку зверху ще смажена майонезом і прикрасимо тонко нарізаними часточками огірка. Можна присипати дрібно нарубаної зеленню і додати дрібку паприки для яскравості.