Рецепт Салат «смарагд» з шинкою, грибами і сиром фото

Салат «смарагд» з шинкою, грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Гриби , Огірок , Шинка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Цей досить простий і ситний салат прикрасить ваш святковий стіл. Оригінально прикрашений свіжими огірками, смарагдово-зелений салат на столі серед інших блюд буде виглядати яскраво і красиво. Готуємо!

Опис приготування:

Навіть дуже простий салат, якщо його красиво і оригінально прикрасити, буде користуватися популярністю у ваших гостей. Я розповім вам, як приготувати салат"Смарагдовий" з шинкою, грибами і сиром і прикрасити його так, щоб на вашому столі він виглядав надзвичайно. Чи готові? Читаємо рецепт і дивимося фото!

  • Огірок свіжий - 1 штука
  • Шинка - 200 грам
  • Сир - 100-150 грам
  • Гриби - 200 грам
  • Яйця варені - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Майонез - 2-3 Ст. Ложок
салат
Дрібно нарізаємо цибулю, обсмажуємо з грибами до готовності. Потім гриби повинні охолонути. Гриби для салату можна брати будь-які.
салат
Інгредієнти для салату можна нарізати кубиками або соломкою. Очищаємо і нарізаємо яйця.
салат
Нарізаємо шинку.
салат
Додаємо остиглі, смажені з цибулею гриби.
салат
Сир натираємо на середній або крупній тертці.
салат
І додаємо майонез (тільки не весь). Ми ще задекоруємо салат зверху майонезом перед подачею. Перемішуємо салат.
салат
Викладаємо в салатник щільною гіркою, яку зверху ще смажена майонезом і прикрасимо тонко нарізаними часточками огірка. Можна присипати дрібно нарубаної зеленню і додати дрібку паприки для яскравості.

Схожі рецепти