Салат «смарагд»
(покроковий рецепт з фото)
Для таких великих свят, як Новий рік чи День народження, оформлення столу має велике значення. Увагу варто приділити всіх страв, тим більше - закусок і салатів, адже вони "зустрічають" гостей.
Сьогодні пропоную вам дізнатися про те, як приготувати салат "смарагд" . Гарний, оригінальний, але в той же час простий і швидкий. Єдине, що необхідно підготувати - зварити яйця. Решта інгредієнти потрібно лише нарізати і розкласти шарами. Доповнення з ківі дасть кислуватий смак.
- Ковбаса куряча - 200 грам (варена)
- Твердий сир - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Яйце - 2 штуки
- Ківі - 2 штуки
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
Підготуйте плоску велику тарілку для подачі салату. Першим шаром наріжте ковбасу дрібними кубиками. Другим - наріжте одну цибулину.
Далі промажьте інгредієнти майонезом.
Потім натріть сир на крупній тертці.
Потім зробіть шар з нарізаних помідорів і дрібно нашаткувати цибулі.
Ще раз змастіть салат майонезом.
Заздалегідь відваріть яйця. Натріть їх на майонез. Зверху намажте майонез.
В кінці наріжте шматочками ківі. Прикрасьте ними салат. Перед подачею залиште страву в холодильнику. Смачного!