Рецепт Салат «смарагд» фото

Салат «смарагд»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Фрукти , Ковбаса , Ківі
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Для діабетиків
На святковий стіл , День закоханих
Салати
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Для таких великих свят, як Новий рік чи День народження, оформлення столу має велике значення. Увагу варто приділити всіх страв, тим більше - закусок і салатів, адже вони"зустрічають" гостей.

Опис приготування:

Сьогодні пропоную вам дізнатися про те, як приготувати салат"Смарагд" . Гарний, оригінальний, але в той же час простий і швидкий. Єдине, що необхідно підготувати - зварити яйця. Решта інгредієнти потрібно лише нарізати і розкласти шарами. Доповнення з ківі дасть кислуватий смак.

  • Ковбаса куряча - 200 грам (варена)
  • Твердий сир - 100 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Помідор - 2 штуки
  • Яйце - 2 штуки
  • Ківі - 2 штуки
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок
салат
Підготуйте плоску велику тарілку для подачі салату. Першим шаром наріжте ковбасу дрібними кубиками. Другим - наріжте одну цибулину.
салат
Далі промажьте інгредієнти майонезом.
салат
Потім натріть сир на крупній тертці.
салат
Потім зробіть шар з нарізаних помідорів і дрібно нашаткувати цибулі.
салат
Ще раз змастіть салат майонезом.
салат
Заздалегідь відваріть яйця. Натріть їх на майонез. Зверху намажте майонез.
салат
В кінці наріжте шматочками ківі. Прикрасьте ними салат. Перед подачею залиште страву в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти