Салат з шинкою і болгарським перцем
(покроковий рецепт з фото)
Хочу запропонувати вам спробувати дуже незвичайний салатик, в якому чудово поєднуються солодкі нотки з солоними. Якщо любите експерименти на кухні, тоді запам'ятовуйте цей нескладний і цікавий рецепт.
Пропоную Вашій увазі класну ідею, як приготувати салат з шинкою і болгарським перцем, ананасами і грибами, горіхами і родзинками. Ось такий незвичайний ансамбль інгредієнтів. Також я раджу додати курячу грудку, але можна просто збільшити кількість шинки в рецепті. Салатик стане відмінним варіантом перекусу як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробувати це блюдо точно варто!
- Шинка - 200 грам
- Куряче філе - 200 грам
- Консервовані ананаси - 200 грам
- Консервовані гриби - 200 грам
- Горіхи - 50 грам
- Ізюм - 50 грам
- Болгарський перець - 1 штука (великий)
- Майонез і сіль - За смаком
1. Куряче філе відваріть заздалегідь, остудіть і подрібніть. Наріжте шинку.
2. Перець вимийте, очистіть і наріжте. Ізюм залийте гарячою водою на кілька хвилин, а після обсушити.
3. Зберіть всі інгредієнти і заправте по смаку майонезом. Можна також додати трохи солі. Акуратно все перемішайте.
4. От і все, незвичайний і пікантний салат з шинкою і болгарським перцем можна подавати до столу. Смачного!