Рецепт Салат з рису фото

Салат з рису
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Фрукти, Крупи, Горіхи, Мал, Лимон, Басматі
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Салати

У кожного ситного салату повинна бути основа, тобто. Головний інгредієнт, який з'єднає всі інші. Досить часто використовують крупи. Вони ідеально підійдуть для багатьох варіантів подібних блюд.

Наприклад, я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати салат з рису середземноморський. На вигляд навіть і не скажеш, що це не гаряче, адже тут дійсно багато рису, а до нього лише трохи додаються інші продукти невеликими шматочками. Велику роль відіграє заправка, яку ми зробимо самі.

  • Рис басмати - 1 Склянка
  • Сік лимона - 2, 5 Ст. Ложки
  • Цедра апельсина - 1 Чайна ложка
  • Сік апельсина - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 0, 25 склянки
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Смородина сушена - 0, 5 склянки
  • Fistashki - 3/4 склянки
  • Петрушка - 0, 5 пучка
  • Вода - 4 L
салат з рису - фото крок 1
Рис підсмажте на сковороді з товстим дном до прозорого кольору.
салат з рису - фото крок 2
Vskipyatite 4 літра води. Додайте в неї 2 чайні ложки солі і рис. Відваріть його до готовності (приблизно протягом 8 хвилин). Потім рис розподіліть на аркуші, щоб він охолов.
салат з рису - фото крок 3
Для заправки з'єднайте в мисці сік лимона і апельсина, олія, корицю і цедру.
салат з рису - фото крок 4
Потім додайте в заправку сіль і перець. Добре все перемішайте.
салат з рису - фото крок 5
У заправку додайте фісташки, смородину і дрібно нарізану цибулю разом з петрушкою, але не всієї.
салат з рису - фото крок 6
З'єднайте рис з заправкою та іншими інгредієнтами. Все перемішайте. Залиште салат мінімум на 20 хвилин. Прикрасьте салат петрушкою перед подачею. Смачного!

Схожі рецепти