Салат з риби
(покроковий рецепт з фото)
Для мене салат завжди був обов'язковою стравою на столі. Тільки потрібно знати яке блюдо подається на основне, щоб правильно його підібрати. І сьогодні у мене на столі буде запечена риба.
Тому щоб підтримати тематику, на закуску я вирішила дізнатися, як приготувати салат з риби копченої, а саме у мене були шматочки форелі. Але можна спробувати і інше філе. Блюдо вийшло легким, воно тільки розігріває апетит перед гарячим. Моя сім'я була в захваті від цієї кулінарної ідеї.
- Салат "лолло Bionda" - 1 штука (або пучок зеленого салату)
- Лимон - 0, 5 штуки
- Форель копчена - 100 грам
- Бульйон рибний - 3 Ст. Ложки
- Йогурт натуральний - 150 грам
- Хрін столовий - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Цукор тростинний - 1 щіпка
- Картопля - 120 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Розмарин, гілочка - 1 штука
- Лавровий лист - 1 штука
Салат промийте, обсушити і нарвіть. Покладіть його в салатницю.
Невелику частину форелі збийте в блендері разом з соком лимона, йогуртом, бульйоном і хріном. У вийшло пюре додайте сіль, перець і цукор.
Картопля почистіть, помийте і наріжте кубиками.
Обсмажте картоплю до хрусткої скоринки в маслі.
Картопля натріть злегка пом'ятою (щоб розкрився аромат) гілочкою розмарину і лавровим листом. Смажте його після цього ще 5 хвилин.
Далі в листя салату додайте пюре з блендера.
Рибу, що шматочками додайте в салат.
Картоплю посоліть і поперчіть.
Додайте картоплю до решти салату. Приємною дегустації, гурмани!