Салат з консервованої риби
(покроковий рецепт з фото)
Існує величезна кількість різних салатів з різними соусами, інгредієнтами та спеціями. Я думаю, що у кожної людини є свій улюблений, який він любить часто робити. І у мене такий, ділюся!
Напевно, для мене це одне з улюблених страв, тому що воно просте і з доступних продуктів. Як приготувати салат з консервованої риби, я описала нижче. Ви можете вибрати будь-яку консерву по типу сайри, сардини або сардинели. Навіть на вечерю я можу просто з'їсти цей салат, і буду сита, адже він дуже поживний.
- Щебетання - 240 грам (консерви)
- Майонез - 100 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Яйце - 3 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком
Заздалегідь зваріть картоплю і яйця. Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Відкрийте банку з рибою, розм'якшіть її (рибу) виделкою.
Підготуйте салатницю. На саме її дно натріть на крупній тертці картопля, змастіть його майонезом.
На картопля покладіть рибу, а зверху насипте рівним шаром цибулю, змастіть шар майонезом.
Далі натріть на крупній тертці білки, ще раз змастіть шар залишками майонезу.
Ну, а згори акуратно засипте все подрібненими жовтками. Прикрасьте зеленню і пробуйте. Смачного!