Рецепт Салат з консервованої риби фото

Салат з консервованої риби
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Рибні консерви
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Існує величезна кількість різних салатів з різними соусами, інгредієнтами та спеціями. Я думаю, що у кожної людини є свій улюблений, який він любить часто робити. І у мене такий, ділюся!

Опис приготування:

Напевно, для мене це одне з улюблених страв, тому що воно просте і з доступних продуктів. Як приготувати салат з консервованої риби, я описала нижче. Ви можете вибрати будь-яку консерву по типу сайри, сардини або сардинели. Навіть на вечерю я можу просто з'їсти цей салат, і буду сита, адже він дуже поживний.

  • Щебетання - 240 грам (консерви)
  • Майонез - 100 грам
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Яйце - 3 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Зелень - За смаком
салат з консервованої риби - фото крок 1
Заздалегідь зваріть картоплю і яйця. Лук чистої і Мельк nashinkuyte. Відкрийте банку з рибою, розм'якшіть її (рибу) виделкою.
салат з консервованої риби - фото крок 2
Підготуйте салатницю. На саме її дно натріть на крупній тертці картопля, змастіть його майонезом.
салат з консервованої риби - фото крок 3
На картопля покладіть рибу, а зверху насипте рівним шаром цибулю, змастіть шар майонезом.
салат з консервованої риби - фото крок 4
Далі натріть на крупній тертці білки, ще раз змастіть шар залишками майонезу.
салат з консервованої риби - фото крок 5
Ну, а згори акуратно засипте все подрібненими жовтками. Прикрасьте зеленню і пробуйте. Смачного!

Схожі рецепти