Салат з пшона
(покроковий рецепт з фото)
Пшоно - ідеальна основа для овочевих салатів! швидко вариться, має нейтральний смак, який поєднується з чим завгодно, а також залишається смачним навіть в холодному вигляді.
Докладніше, як приготувати салат з пшона, я розповім нижче. Для ще більшої ситності в салат можна додати червону консервовану квасолю і авокадо. Спробуйте мій рецепт салату з пшона, він виходить дуже корисним і ситним! Такий салат може зберігатися кілька днів, його можна готувати про запас, а потім брати на навчання або роботу.
- Пшоно - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Огірок - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Петрушка - 1/4 пучка
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Лимонний сік - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Кукурудза консервована - 100-150 грам
Підготуйте всі інгредієнти.
Пшоно залийте окропом, перемішайте і добре промийте. Повторіть процес ще 2-3 рази.
Перекладіть пшоно в каструлю з киплячою підсоленою водою. Варіть крупу на повільному вогні 20 хвилин.
Наріжте цибулю, помідор і огірок на дрібні квадратики. Петрушку дрібно порубати. Додайте консервовану кукурудзу.
Приготуйте заправку: змішайте оливкова олія, лимонний сік, чорний перець і сіль.
Додайте в миску пшоно, полийте заправкою і добре перемішайте.
Салат з пшоном готовий, смачного!