Салат з помідорів і моркви
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами - простий рецепт приготування салату з помідорів і моркви. Він виходить дуже смачним і відмінно виглядає на столі. Спробуйте! Смачного!
Тепер і ви дізнайтеся, як приготувати простий і ситний салат з помідорів і моркви. Такий теплий салат можна подавати і як окрему страву, і як на додаток до основного. Смачного!
- Кабачок - 200 грам
- Великий помідор - 1 штука
- Морква маленька - 3 штуки
- Цибуля ріпчаста - 3 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Курячі сердечка - 200 грам
- Зелень свіжа - За смаком
- Оцет винний - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
Для початку ми повинні відварити сердечка в підсоленій воді до готовності.
Поки сердечка варяться, ми приступаємо до овочів, їх також потрібно помити і почистити, морква нарізаємо тонкими півкільцями, якщо завгодно, то можна і кільцями, але намагайтеся різати тонко, також чинимо і з цибулею, теж нарізаємо його на тонкі півкільця.
Тепер приступаємо до кабачки, кабачка багато не беремо, його тут потрібно в основному для прикраси, якщо візьмете багато, в салаті будуть відчуватися одні кабачки. Кабачок моєму, чистим, виймаємо насіння і нарізаємо його тонкими півкільцями.
Викладаємо кабачки на розігріту сковорідку, попередньо змащену маслом, смажимо до золотистої скоринки.
З сковорідки прибираємо кабачки, замість них туди кидаємо цибулю, морква, видавлюємо часник, посипаємо невеликою кількістю цукру і смажимо до карамельної скоринки.
Не можна обділити увагою і помідор, його потрібно очистити від шкірки, зробивши хрестоподібний надріз і опустивши в окріп на хвилинку, після цього нарізаємо його часточками.
Тепер викладаємо на тарілку нарізані на середні часточки сердечка, кабачки, цибуля, морква і помідори, поливаємо все це винним оцтом і даємо салату просочитися соками. Не забуваємо посипати дрібно нарубаної зеленню.