Рецепт Салат з помідорів, перцю і моркви фото

Салат з помідорів, перцю і моркви
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Помідор, Морква, Болгарський перець
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Салати

Рецепт салату на основі перцю, томатів і моркви, який особливо хороший в зиязикай час. Соковитий, яскравий і ароматний салат дуже смачно їсти разом з чорним хлібом або як доповнення до основної страви.

А детальніше, як приготувати салат з помідорів, перцю і моркви, я розповім в покроковому описі нижче. За бажанням в салат можна додати лавровий лист і суміш трав. Співвідношення овочів можна міняти на свій смак.

  • Болгарський перець - 500-600 грам
  • Морква - 1 кілограм
  • Помідор - 1 кілограм
  • Цибуля - 500-600 грам
  • Рослинна олія - 120 мілілітрів
  • Цукор - 50 грам
  • Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
  • Чорний перець - 1/3 чайних ложки
  • Оцет - 60 мілілітрів
салат з помідорів, перцю і моркви - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
салат з помідорів, перцю і моркви - фото крок 2
Наріжте цибулю, морква, болгарський перець і помідори на великі скибочки.
салат з помідорів, перцю і моркви - фото крок 3
Перекладіть овочі в каструлю, перемішайте, додайте сіль, перець, рослинне масло і цукор. Поставте каструлю на повільний вогонь і готуйте салат, не заважаючи, протягом 30 хвилин.
салат з помідорів, перцю і моркви - фото крок 4
Потім додайте в каструлю оцет і готуйте ще 10 хвилин. Розкладіть салат по стерилізованим баночках і залиште на 8 годин.
салат з помідорів, перцю і моркви - фото крок 5
Салат з помідорів, перцю і моркви готовий, смачного!

Схожі рецепти