Салат з помідорів, перцю і моркви
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт салату на основі перцю, томатів і моркви, який особливо хороший в зиязикай час. Соковитий, яскравий і ароматний салат дуже смачно їсти разом з чорним хлібом або як доповнення до основної страви.
А детальніше, як приготувати салат з помідорів, перцю і моркви, я розповім в покроковому описі нижче. За бажанням в салат можна додати лавровий лист і суміш трав. Співвідношення овочів можна міняти на свій смак.
- Болгарський перець - 500-600 грам
- Морква - 1 кілограм
- Помідор - 1 кілограм
- Цибуля - 500-600 грам
- Рослинна олія - 120 мілілітрів
- Цукор - 50 грам
- Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
- Чорний перець - 1/3 чайних ложки
- Оцет - 60 мілілітрів
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте цибулю, морква, болгарський перець і помідори на великі скибочки.
Перекладіть овочі в каструлю, перемішайте, додайте сіль, перець, рослинне масло і цукор. Поставте каструлю на повільний вогонь і готуйте салат, не заважаючи, протягом 30 хвилин.
Потім додайте в каструлю оцет і готуйте ще 10 хвилин. Розкладіть салат по стерилізованим баночках і залиште на 8 годин.
Салат з помідорів, перцю і моркви готовий, смачного!