Салат з пекінською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з пекінською капустою можна приготувати за лічені хвилини. Такий салат прекрасно урізноманітнює раціон і доповнить будь-яку страву. Смачно вийде, якщо подати такий легкий салат до каші або м'ясу.
Крім капусти додамо в салат свіжий огірок і варене яйце, трохи кропу. Для заправки пропоную використовувати рослинне масло і трохи винного оцту. Салат заправляти необхідно перед подачею, при бажанні для заправки можна взяти йогурт або навіть майонез, домашнього приготування. Простота приготування і мінімальний склад інгредієнтів завжди дає відмінний результат.
- Пекінська капуста - 120 грам
- Курячі яйця - 1 штука
- Огірки свіжі - 1 штука
- Кріп - 2 пучка (гілочки)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Винний оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Пекінську капусту сполосніть і просушіть, наріжте смужками і складіть в салатник.
Огірок сполосніть і просушіть, по zhelaniyu по очищенню. Наріжте огірок невеликими шматочками і додайте до капусти.
Куряче яйце зваріть круто і очистіть, наріжте шматочками і додайте в салат.
Кріп сполосніть і просушіть, наріжте дрібно і додайте в салат.
Заправте салат олією і оцтом, додайте сіль і перець. Перемішайте все і подавайте салат до столу.
Смачного!