Салат з пекінською капустою і яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і корисний салат, який можна приготувати до свята або подати на вечерю, доповнивши основне блюдо. Поєднання капусти з зеленим яблуком і сиром дуже гармонійне, спробуйте.
Корисний салат можна приготувати за кілька хвилин. Найголовніше, вибрати соковите яблуко і моркву. Пекінська капуста повинна бути свіжою. В іншому все просто, сир і спеції додаємо до смаку. Сир, до речі, дуже добре доповнює овочі і надає салату особливий смак.
- Капуста пекінаская - 200 грам
- Яблуко - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сир - 50 грам
- Чорний перець - 1 щіпка
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Оцет бальзамічний - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
Підготуємо інгредієнти.
Капусту шаткуємо і висипаємо в миску.
Яблуко чистим, трьом на тертці і додаємо до пекінської капусти.
Далі, додаємо в салат терту моркву.
Додаємо трохи тертого сиру.
Заправляємо салат оливковою олією і бальзамічним оцтом. Сіль і чорний перець додаємо за смаком. Все перемішуємо.
Салат з пекінською капустою і яблуком готовий. Смачного!