Салат з оселедця з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Від смачного салату з оселедцем і морквою ніхто не зможе відязикатися, особливо якщо ви подасте його з відварною молодою картоплею або смаженою картоплею фрі.
Соковитий і смачний салат можна приготувати на власній кухні буквально за 30 хвилин, але ще деякий час потрібно почекати, щоб він увібрав в себе часниковий аромат і охолов, тоді його смак стане багатшим і яскравим.
- Оселедець - 120 грам (малосольная)
- Морква - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Цибуля зелена - 2 штуки (стебла)
- Горошок зелений - 100 грам (консервований)
- Сіль - 2 щіпки
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Коріандр мелений - 1-2 Щепоток
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Морква очистіть від шкірки, промийте і натріть на тертці для моркви по-корейськи.
Очистіть від лушпиння часникові зубчики, подрібніть або спресуйте. Розжарити сковороду з рослинним маслом, висипте в неї часникову нарізку і морквяний. Томмі про 1-2 хвилин, присипавши меленим коріандром. Потім викладіть на тарілку і остудіть.
У салатник або миску викладіть шматочки слабосоленої оселедця з пресерви. За бажанням можна отфілетіровать солону оселедець, видалити кісточки і нарізати філе скибочками, викладаючи його в ємність.
Розкрийте банку з консервованим зеленим горошком, злийте маринад і викладіть необхідну частину горошку в ємність.
Додайте туди ж ловлення морква з часником.
Промийте стебла зеленої цибулі, подрібніть їх і всипте в ємність разом із сіллю. Акуратно перемішайте все вміст ємності і помістіть в холодильник на 1-2 годину.
Потім подавайте блюдо до столу, пробуючи його на смак. Якщо захочеться трохи кислинки, ви можете скропити салат 6% оцтом і перемішати.