Салат з морквою і сиром «Фета»
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат недорогий і простий у приготуванні. Основні інгредієнти доступні цілий рік, тому салат всесезонний. Запишіть собі в замітки рецепт, як приготувати салат з морквою і сиром "фета" .
Салат простий, але смачний. Такий відмінно подавати на вечерю або взяти з собою в якості корисного перекусу. Можна додати до нього свіжу петрушку або кинзу. Салат краще подавати холодним. Морква варто запікати з ароматними спеціями. Можете залишити її трохи сирої або запекти до м'якості.
- Морква - 480 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Кмин - 0, 5 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Orzo - 1 Склянка (або інші дрібні макарони)
- Петрушка - 1/3 пучка
- Фета - 60 грам
- Лимонний сік - 0, 5 Ст. Ложки
1. Вимийте морква і очистіть її.
2. Наріжте моркву тонкими кружечками. Викладіть овоч в миску і влийте столову ложку рослинної олії, кмин, сіль, мелений перець.
3. Перемішайте морква. Застеліть деко фольгою і викладіть на нього морква, розрівняйте її в один шар.
4. Запікайте морква близько півгодини в розігрітій до 180 градусів духовці.
5. У підсоленій воді відваріть до готовності пасту, потім злийте на друшляк.
6. У миску викладіть моркву, подрібнену зелень, розкришите сир.
7. Змішайте інгредієнти в мисці з пастою. За смаком додайте сіль і мелений перець, а також рослинна олія, лимонний сік, перемішайте.
8. Салат готовий - подавайте його з гарніром або без.