Салат «грецький» з сиром фета
(покроковий рецепт з фото)
Моя любов до літніх салатів велика! Коли можна дістати смачні свіжі огірки і помідори, то на столі завжди буде свято. Кілька варіацій я готую частіше за інших. Одну з них я описала нижче.
Згадайте про те, як приготувати салат "грецький" з сиром фета. Відоме по всьому світу блюдо відрізняється своєю простотою створення. А прекрасним смаком він зобов'язаний свіжим овочам і заправці. Тільки з якісних інгредієнтів у вас вийде справжній традиційний рецепт. Всього через 15 хвилин ви спробуєте справжній смак Греції.
- Помідор - 400 грам
- Фета - 200 грам
- Огірок - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука (червоний)
- Перець болгарський - 1 штука (жовтий)
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка (червоний)
- Маслини - 100 грам
- М'ята свіжа - 30 грам
- Орегано сушений - 1 Чайна ложка
- Кріп - 0, 5 пучка
- Сіль - За смаком
Промиті помідори наріжте кубиками.
Очищену цибулю наріжте пір'ям.
Огірок наріжте полукружкамі, а перець соломкою.
М'яту і кріп промийте, а потім дрібно наріжте.
У салатниці змішайте всі овочі, додавши зелень і маслини великими шматочками.
Додайте до інгредієнтів оцет, сіль і масло. Все перемішайте.
Салат розділіть на порції. На кожну зверху покладіть по шматочку фети. Всипте орегано і влийте трохи масла. Смачного!