Салат з локшиною 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ділюся смачним, незвичайним, але при цьому вельми простим рецептом салату з локшиною. Тут ми використовуємо креветки, тому і локшину я беру китайську "стекляную", але буде смачно і зі звичайною локшиною!
Такий салат з локшиною в домашніх умовах готувати посто, і я впевнена, вам він сподобається. Не залишить байдужим цей салат ні любителів східної кухні, ні шанувальників теплих салатів. І навіть просто ті, хто не любить надмірностей, але любить смачно і ситно поїсти, від такого смачного обіду, я так думаю, не відмовляться! 
- Локшина китайська - 100 грам
 - Фарш - 2 Ст. Ложки
 - Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
 - Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
 - Крем - 1 Ст. Ложка
 - Цукор - 1 Чайна ложка
 - Креветки - 6-8 штук (великі)
 - Перець чилі - 1 штука (невеликий)
 - Зелень - За смаком
 

1. Підготуємо інгредієнти. Локшину запарити, як зазначено на упаковці (я просто заливаю окропом і накриваю кришкою), а креветки відварити в підсоленій воді, остудити і очистимо.

2. Обсмажити фарш, потім додамо креветки і зелень (рекомендую використовувати кінзу), трохи потішимо все разом. Окремо змішаємо сметану, цукор, соєвий соус, лимонний сік, порізаний перчик. Вливаємо соус в сотейник, продовжуємо тушкувати.

3. Коли трохи соус почне пузириться і булькати - всипаємо сюди локшину (без рідини), перемішаємо, і на маленькому вогні тушкуємо все разом 5 хвилин.

4. От і все! Подаємо теплим. Смачного!