Салат з куркою і локшиною з омлету
(покроковий рецепт з фото)
Спробувавши цей салат, багато хто не може зрозуміти з яких інгредієнтів він приготовлений. А все дуже просто: крім вареної курки сюди входить морква, цибуля, мариновані огірки і яєчний омлет.
Готується салат швидко і просто, але незважаючи на звичайні інгредієнти, за смаком перевершить всі ваші очікування. Його можна подати на закуску або навіть в обід, як другу страву. Підійде до столу в свята і будні. Дуже соковитий, ситний і смачний салат. Замість маринованих огірків можна взяти солоні, справа смаку.
- Філе курячої грудки - 250 грам
- Яйце - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Огірок маринований - 2 штуки
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Зваріть філе курячої грудки. Викладіть в каструлю і залийте холодною водою. Поставте на плиту, доведіть до кипіння, зніміть піну і зменшіть вогонь до мінімуму. Варіть 20-25 хвилин.
Поки філе вариться, морква очистіть, помийте і наріжте соломкою. Викладіть в сковороду.
Невелику цибулину очистіть, помийте і наріжте. Додайте до моркви на сковороду. Налийте соняшникову олію.
Гасіть морква з цибулею протягом 10 хвилин, помішуючи.
Відварну грудку дістаньте з каструлі, прохолодний.
Мариновані огірки наріжте соломкою і викладіть в салатник.
Куряче філе порвіть на волокна і додайте до огірків.
Додайте в салат тушковану моркву з цибулею.
Яйце збийте як на омлет, трохи солі. Вилийте на гарячу сковороду з невеликою кількістю соняшникової олії. Підсмажте омлет.
Омлет охолодіть і наріжте як локшину. Додайте в салат.
Салат посоліть за смаком і заправте майонезом. У мене він домашній, але можна взяти з магазину, теж не погано.
Перемішайте салат.
Готово! можна подавати.