Рецепт Салат з квасолею і печінкою фото

Салат з квасолею і печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Бобові , Квасоля , Печінка , Червона квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Салат з квасолею і печінкою виходить дуже ситним. Покладіть в нього не звичайну квасоля, а червону. Тоді страва заграє новими відтінками і буде ще смачніше і привабливішим на столі.

Опис приготування:

Якщо вам подобаються салати з квасолею, то зверніть увагу на цей рецепт. Якщо ви хочете зробити салат менш калорійним, то не використовуйте для заправки майонез, а замініть його легким йогуртом. Також в салат можна додати трохи свіжої зелені. Про те, як приготувати салат з квасолею і печінкою, ви дізнаєтеся тут.

  • Печінка яловича - 250 грам
  • Квасоля червона консервована - 170 грам
  • Огірок маринований - 1 штука
  • Морквина - 1/2 штуки
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Майонез, рослинна олія, сіль - За смаком
салат з квасолею і печінкою - фото крок 1
Відкрийте банку з консервованою квасолею і злийте з неї зайву рідину або ж просто відкиньте квасолю на друшляк. Перекладіть її в миску. Потім наріжте солоні огірки на тонкі смужки і додайте їх до квасолі.
салат з квасолею і печінкою - фото крок 2
Вимийте і очистіть цибулю з морквою. Лучок наріжте півкільцями, моркву натріть на крупній тертці або ж наріжте соломкою. Обсмажте обидва овоча в рослинному маслі на сковороді до золотистого кольору.
салат з квасолею і печінкою - фото крок 3
Печінка вимийте і покладіть в холодну чисту воду в каструльку. Доведіть до кипіння воду, посоліть і варіть печінку до готовності. Потім остудіть печінку і зачистите її від плівок і жилок. Наріжте печінку соломкою.
салат з квасолею і печінкою - фото крок 4
Додайте печінку до решти інгредієнтів і заправте салат майонезом, посоліть за смаком і ретельно перемішайте. Поставте салат на кілька годин в холодильник і потім подавайте до столу.

Схожі рецепти