Салат з квасолею і печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з квасолею і печінкою виходить дуже ситним. Покладіть в нього не звичайну квасоля, а червону. Тоді страва заграє новими відтінками і буде ще смачніше і привабливішим на столі.
Якщо вам подобаються салати з квасолею, то зверніть увагу на цей рецепт. Якщо ви хочете зробити салат менш калорійним, то не використовуйте для заправки майонез, а замініть його легким йогуртом. Також в салат можна додати трохи свіжої зелені. Про те, як приготувати салат з квасолею і печінкою, ви дізнаєтеся тут.
- Печінка яловича - 250 грам
- Квасоля червона консервована - 170 грам
- Огірок маринований - 1 штука
- Морквина - 1/2 штуки
- Цибуля - 1/2 штуки
- Майонез, рослинна олія, сіль - За смаком

Відкрийте банку з консервованою квасолею і злийте з неї зайву рідину або ж просто відкиньте квасолю на друшляк. Перекладіть її в миску. Потім наріжте солоні огірки на тонкі смужки і додайте їх до квасолі.

Вимийте і очистіть цибулю з морквою. Лучок наріжте півкільцями, моркву натріть на крупній тертці або ж наріжте соломкою. Обсмажте обидва овоча в рослинному маслі на сковороді до золотистого кольору.

Печінка вимийте і покладіть в холодну чисту воду в каструльку. Доведіть до кипіння воду, посоліть і варіть печінку до готовності. Потім остудіть печінку і зачистите її від плівок і жилок. Наріжте печінку соломкою.

Додайте печінку до решти інгредієнтів і заправте салат майонезом, посоліть за смаком і ретельно перемішайте. Поставте салат на кілька годин в холодильник і потім подавайте до столу.