Салат з квашеною капустою і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Корисний і смачний салат з квашеною капустою і квасолею неодмінно сподобається всім, хто любить овочі. Беріть на замітку простий рецепт!
Салат з квашеною капустою і квасолею можна приготувати в будь-який день тижня, він прекрасно підходить для щоденного харчування. У салат можна використовувати відварну або консервовану квасолю. Якщо у вас є час, то відваріть квасоля, якщо ні, то купіть баночку готових бобів в магазині. Квашену капусту можна з легкістю приготувати в домашніх умовах. Салат виходить смачним і ситним.
- Квасоля біла - 100 грам
- Квашена капуста - 150 грам
- Картопля - 100 грам
- Морква - 70 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування салату з квашеною капустою і квасолею.
Білу квасолю замочіть на ніч у воді, вранці відваріть до готовності. Квасоля вариться близько 35-40 хвилин. Злийте рідину з квасолі, і остудіть боби.
Відваріть до м'якості картопля і морквину, очистіть і наріжте кубиками для салату.
У миску надішліть квашену капусту, картопля і морквину.
Додайте квасолю.
Салат заправте маслом і додайте за смаком сіль і перець.
Салат перемішайте і подавайте відразу до столу.
Смачного!