Салат з квашеною капустою
(покроковий рецепт з фото)
Простий, але дуже ситний, салат з квашеною капустою можна їсти і в пост, і кожен день. Візьміть з собою на роботу або почастуєте їм гостей - це універсальне блюдо! Рекомендую рецепт на замітку!
Картопля зі свіжою капустою гарні в будь-якому вигляді: тушковані або запечені, на байдарках або салати. Квашена капуста також прекрасно поєднується з картоплею. Щоб приготувати салат з квашеною капустою, знадобиться три великих картоплі (можна взяти 4 середніх). Грибочки додаємо за бажанням, але з опеньками салат вийшов набагато цікавіше!
- Картопля - 3-4 штук
- Квашена капуста - 120 грам
- Мариновані опеньки - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Оцет - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
Відваріть картоплю в мундирах.
Чистий, поріжте великими кубиками.
Чистий, поріжте великими кубиками.
Квашену капусту промийте (у мене була вже дуже солона, тому я її промила, але це необов'язково), відіжміть від зайвої рідини і порубати ножем, щоб зручніше їсти було.
У миску викладіть картоплю, додайте грибочки (в нашому випадку - опеньки).
Потім додайте капусту.
Ріпчасту цибулю порізати дрібними кубиками і додайте в салат.
Поперчіть, заправте рослинним маслом і оцтом.
Додайте подрібнену зелень.
Все добре перемішайте. Їсти можна відразу або спершу дати салату настоятися в холодильнику хвилин 20.
Готовий салат з квашеною капустою можете подавати з чорним хлібом. Смачного!
Готовий салат з квашеною капустою можете подавати з чорним хлібом. Смачного!