Картопляний салат з квашеною капустою
(покроковий рецепт з фото)
У скарбничку з простими, ситними і недорогими рецептами хочу запропонувати додати ще ось цей. Чудовий салатик з доступних інгредієнтів, який відмінно доповнить ваше щоденне меню. Спробуйте!
Ця страва дуже зручно робити, якщо у вас в холодильнику якраз залишилося кілька зварених "в мундирі" картошечек, і ви не знаєте, куди б їх використовувати. Крім основних інгредієнтів я рекомендую додати трохи горошку консервованого або квасоля, наприклад. Цей варіант, як приготувати картопляний салат з квашеною капустою, варто взяти на замітку.
- Картопля - 2-3 штук (відвареної)
- Квашена капуста - 150 грам
- Цибулина - 1 штука (маленька)
- Горошок консервований - 100 грам (по бажанню )
- Сіль і рослинне масло - За смаком
1. Ось такий простий і досить бюджетний набір інгредієнтів ми будемо використовувати. Попередньо зваріть картоплю (можна в мундирах). Я використовувала залишився від вечері.
2. Картопля очистіть і наріжте середніми шматочками.
3. Подрібніть цибулину. За бажанням можна попередньо ошпарити її окропом або замаринувати.
4. Викладіть капусту, попередньо віджавши її від розсолу.
5. Додайте трохи горошку.
6. Додати сіль за смаком, можна додати дрібку перцю. Полийте трохи рослинним маслом і перемішайте. Усе, картопляний салат з квашеною капустою можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!