Салат з кускусом і овочами гриль
(покроковий рецепт з фото)
Салат з кускусом і овочами гриль для мене замінює повноцінне блюдо, особливо в жаркий літній день. Смачно, ситно і в той же час легко! думаю, хто освоїть його, робитиме знову і знову.
Салату з кускус і овочами гриль після змішування бажано дати постояти хоча б півгодини, щоб всі аромати змішалися. При приготуванні салату дуже важливо все інгредієнти довести до потрібного ступеня готовності. Перці і кабачки після запікання можна очистити від шкірки. Кускус вариться досить швидко, не більше 20 хвилин. Я раджу залити кускус окропом, накрити кришкою і поставити на слабкий вогонь. У будь-якому випадку можете спробувати готовність крупи на смак. Салат з кускусом і овочами гриль заправляється маслом з оцтом. Успіхів і приємного апетиту!
- Кускус - 300 грам
- Вода - 300 мілілітрів
- Кабачки - 4-5 штук
- Перець - 4-5 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Braai, пучок - 1/2 штуки
- Базилік - 1 штука (гілочка)
- Оцет - 30 мілілітрів
- Масло оливкове - 90 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте продукти.
Кускус залийте водою і відваріть. Перці запечіть на грилі.
Кабачки порізати уздовж і запекти на грилі.
Зелень порізати і змішати з кускусом.
Додати порізані овочі і заправити олією з оцтом.