Салат з курки і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний салат, який можна приготувати для будь-якого випадку, будь то звичайний обід або святковий. Цим салатом цілком можна повечеряти навіть тим, хто на дієті, адже він низькокалорійний і дуже корисний.
Дуже ситний, смачний і корисний салат. Він припаде до смаку не тільки чоловікам, адже салат м'ясний, але і жінкам. Салат низькокалорійний, тому жінки можуть не переживати за свою фігуру. Як приготувати салат з курки і авокадо, ви дізнаєтеся з цього рецепта. Якщо ви намагаєтеся уникати обсмажених продуктів, в салаті можна використовувати відварну курку.
- Куряча грудка філе - 250-300 грам
- Авокадо - 1 штука
- Огірок свіжий - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок(1 - для салату, інше, обсмажити курку)
- Сіль - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Перець чорний мелений - 1-2 Щепоток
- Паприка - 0, 5 чайних ложки
Куряче філе нарізаємо невеликими кубиками. Очистимо часник і наріжемо тонкими пластинками.
Розігріємо сковороду з маслом і обсмажити м'ясо разом з часником до готовності. Смажимо на великому вогні, щоб м'ясо обсмажити з скоринкою, але залишилося соковитим всередині. Коли курка буде майже готова, перець харчування, сіль і перець за смаком.
Перець очистимо від серцевини, наріжемо кубиками. Такими ж кубиками нарізаємо огірок.
Очистимо авокадо, нарізаємо м'якоть кубиками.
Відразу ж додамо оливкова олія, сіль, перець і лимонний сік. Перемішаємо.
Додамо половину обсмаженого курячого м'яса, перемішаємо.
І викладаємо все в салатник.
Зверху викладемо залишився куряче м'ясо.