Салат з креветками і авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі легкі, апетитні салатики, гідні меню хорошого ресторану, тоді дуже рекомендую не проходити повз цього рецепта. Ця страва заворожує і своїм виглядом, і приголомшливим смаком!
Хочу поділитися з вами чудовою задумкою, як приготувати салат з креветками і авокадо. В даному випадку використовуються відварні морепродукти, але при бажанні їх можна обсмажити на сковороді з невеликою кількістю масла або на грилі, наприклад. Pikantnaya, ароматна і насичена заправка - це родзинка салату. Повірте, це блюдо варто спробувати!
- Цибулина - 1/2 штуки (краще червона)
- Вапно або лимонний - 2 штуки
- Оливкова олія - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - За смаком
- Креветки - 450 грам
- Авокадо - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Зелень - За смаком
- Гострий перець - За смаком (по бажанню)
1. Набір інгредієнтів невеликий, але дуже апетитний. Креветки відварити в підсоленій воді (хвилини 2-3), остудіть і очистіть.
2. Для приготування заправки в салатник відправте подрібнену цибулину, оливкова олія, сік двох лаймів. Додайте сіль і перець за смаком. Залиште хвилин на 5.
3. За цей час вимийте, обсушити і наріжте шматочками помідор, авокадо. Додайте в мисочку креветки і подрібнену зелень за смаком. Любителям гостренького рекомендую додати трохи перцю.
4. Вилийте заправку і все акуратно перемішайте.
5. От і все, легкий, насичений і дуже смачний салатик можна подавати до столу. Смачного!