Салат з креветками, авокадо і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Свіжі салати можуть бути ситними, досить додати один інгредієнт, які змінить все. У цьому рецепті, наприклад, це креветки. Поєднання продуктів ідеально, а смак - ще краще. Спробуйте!
Прочитайте про те, як приготувати салат з креветками, авокадо і помідорами. Блюдо вийшло яскравим у всіх сенсах. При цьому воно просте, а підготовки тут трохи. Вам тільки потрібно почистити і посмажити морепродукти. Решта інгредієнти лише нарізати. А ще буде легка цитрусовая заправка на лимоні.
- Помідор черрі - 250 грам
- Авокадо - 1 штука
- Червоний ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Креветки - 225 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Braai - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Наріжте кубиками авокадо, цибулю і помідори. Кінзу наріжте.
2. Креветки відварити 1 хвилину, чистий, а потім обсмажте в олії до золотистого кольору.
3. Потім перемішайте авокадо, креветки, помідори, цибуля і Kinzu.
4. Заправте салат лимонним соком і маслом. Додайте сіль і перець. Перемішайте. Смачного!