Салат з ковбасою і сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Останнім часом я часто стала використовувати сухарі в салатах. Люблю їх додавати для контрасту текстури в страві, а також вони дають додаткову смакову нотку. Саме такий рецепт я і описала нижче.
Вам зовсім не важко зробити це блюдо. Буквально 20 хвилин - і у вас на столі буде ситний обід. А поки ви можете прочитати про те, як приготувати салат з ковбасою і сухариками. Інші інгредієнти додайте на ваш смак, мені сподобався цей набір. Все дуже добре поєднується і доповнюється.
- Ковбаса копчена - 200 грам
- Помідор черрі - 200 грам
- Кедровий горіх - 120 грам
- Сухарики - 100 грам
- Яйце - 4 штуки
- Авокадо - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Листя салату - 1 пучок
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Промиті листя салату покладіть в глибоку миску. Яйця відварити круто. Покладіть їх часточки разом з помідорами чері на салат.
Невеликі шматочки ковбаси обсмажте до золотистого кольору в олії на сковороді.
У миску додайте ковбасу, сухарики та авокадо, нарізаний кубиками.
Для заправки змішайте масло з соком лимона, сіллю і перцем. Можете додати спеції.
У салат додайте заправку. Блюдо перемішайте. Смачного!