Салат з сухариками і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже вдале поєднання звичних продуктів - а в результаті у вас на столі смачний і оригінальний салат. Щоб приготувати салат з сухариками і ковбасою в домашніх умовах у вас піде максимум півгодини.
Цей досить смачний і оригінальний салат можна готувати і на звичайний обід або вечерю, і на святковий стіл. Рецепт приготування салату з ковбасою і сухариками досить простий, продукти для його приготування потрібні звичайні, а смак вас приємно здивує. Мені подобається цей салат тим, що на його підготовку йде зовсім небагато часу. Надати йому святковий вигляд і прикрасити дуже легко - красиво розкладіть залишені сухарики по поверхні салату і злегка присипте нарізаною зеленою цибулею. Салат відразу перетворитися і буде одним з прикрас вашого святкового столу. Розповідаю, як приготувати салат з ковбасою і сухариками.
- Сухарики - 100 грам (сухарики зі смаком бекону, шинки, сиру або грибів)
- Ковбаса - 100 грам (копчена або напівкопчена)
- Консервована кукурудза - 200 грам
- Яйця варені - 3-4 штук
- Огірки солоні або мариновані - 2-3 штук
- Зелена цибуля - 30 грам
- Майонез - 150 грам
Насамперед зваримо яйця. Поки вони варяться, можна зайнятися іншими інгредієнтами. Для салату нам необхідно нарізати маленькими смужками ковбасу й огірки. Охолоджуємо сварилися яйця і теж нарізаємо смужками.
Відкриваємо баночку з консервованою кукурудзою і додаємо до нарізаним інгредієнтам необхідну кількість кукурузки.
Зелену цибулю миємо й дрібно нарізаємо. Частина залишаємо для прикраси салату, а решта висипаємо в салатник.
Розкриваємо упаковку готових сухариків, кілька сухариків залишаємо для прикраси, а інші висипаємо в компанію до решти продуктів для салату. Якщо ви не купуєте готові сухарики, зробити їх не складе ніяких труднощів. Просто наріжте хліб тонкими смужками і підсушіть його в духовці.
Заправляємо наш салат майонезом і, якщо необхідно, солимо. Я такий салат не солю - солоні огірки, досить солона ковбаса і сухарики дають досить солі. Але це моя думка і мій смак, а ви спробуйте.
Перемішуємо салат і даємо йому постояти хвилин 15-20. За цей час сухарики размягчатся, салат просочиться їх смаком і ароматом.