Салат з квасолею, сухариками і ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Ситний і смачний салат, який можна приготувати буквально за 20 хвилин, тому що нічого не потрібно варити і готувати заздалегідь! Відмінний вибір для сімейної вечері.
Так як салат за рахунок наявності квасолі і ковбаси досить ситний, він цілком може замінити вечерю. Звичайно, не зайвим він буде і на святковому столі, але сухарики викладіть зверху безпосередньо перед подачею, щоб вони не розмокнули. Розповім вам, як приготувати салат з квасолею, сухариками і ковбасою.
- Квасоля - 300-350 грам (консервована, у власному соку)
- Ковбаса - 300 грам (копчена)
- Огірки - 3-4 штук (мариновані)
- Листя салату - 1 пучок
- Сухарики - 40-50 грам
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. З квасолі злийте рідину.
Ковбасу і огірки наріжте невеликими кубиками.
Салат нарвіть руками і додайте салат. Також додайте консервовану квасолю.
Заправте за смаком майонезом.
Викладіть салат на загальне блюдо або порційно, зверху посипте сухарями.
Смачного!