Пісний салат з квасолею і сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ситний салат можна приготувати навіть у дні Посту, наприклад, з квасолею та сухариками. Його можна заправити будь-яким рослинним маслом на ваш смак або пісним майонезом.
Створюючи блюдо, ви можете міксувати його основні інгредієнти з іншими за смаком: консервованої кукурудзою, маринованими або свіжими огірками, квашеною капустою і т.Д. - не обмежуйте свою кулінарну фантазію. Сухарики можна приготувати заздалегідь в домашніх умовах з будь-якого сорту хліба.
- Сухарики - 30-40 грам
- Квасоля - 130 грам (відварна)
- Кукурудза - 90-100 грам (консервована, половина банків)
- Лук червоний - 1 штука
- Сіль - 2 щіпки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Розкрийте банку з консервованою кукурудзою, злийте маринад і викладіть в глибоку ємність половину вмісту консерви. Потім в ємність додайте відварну квасоля. Її можна відварити заздалегідь і остудити, а можна так само витягти з консерви, придбавши консервовану квасолю в магазині.
Червоний цибулю очистіть від лушпиння, промийте у воді і наріжте дрібними кубиками. Додайте нарізку в ємність.
Викладіть сухарики. Їх найлегше придбати в магазині по своєму смаку за різними ароматами, а можна приготувати і в домашніх умовах. Обов'язково спробуйте сухарики на смак, щоб не пересолити блюдо. Всипте сіль і влийте рослинне масло без запаху.
Акуратно перемішайте між собою всі інгредієнти.
Подайте салат до столу відразу ж після його приготування, поки сухарики НЕ набрякли.