Салат з квасолею, копченою куркою і сухариками
(покроковий рецепт з фото)
Поживний, ситний і смачний салат з курки і квасолі. Сподобається любителям простих і корисних страв. Салат підійде для буднів або для святкового столу.
Салат прекрасно втаязикє голод і може стати не тільки доповненням, але і самостійною стравою. Приготувати салат з копченою куркою, квасолею і сухариками можна буквально на швидку руку. Якщо немає можливості відварити квасолю заздалегідь, то на виручку прийде консервована квасоля у власному соку. Можна взяти як білу, так і червону квасолю - на ваш вибір. Сухарики можна додати в салат безпосередньо перед подачею, щоб вони зберегли свою хрустку структуру, а можна подати окремо.
- Курка - 300 грам (копчена)
- Квасоля - 200 грам (у мене біла)
- Огірок - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Хліб білий - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Майонез - За смаком
- Зелень - За смаком
- Прованські трави - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Відокремте копчене м'ясо від кісток і дрібно наріжте.
Додайте нарізаний дрібними кубиками огірок.
Додайте відварну квасоля. Якщо квасоля консервована, то попередньо злийте з неї всю рідину.
Додайте подрібнену зелень, майонез, сіль і перець за смаком.
Перемішайте.
Хліб наріжте кубиками. Додайте до хліба сіль, подрібнений часник і прованські трави.
Обсмажте хліб на сухій сковороді постійно помішуючи. Можна підсушити сухарики в духовці.
Перед подачею посипаємо салат сухариками і свіжою зеленню. Салат з квасолею, копченою куркою і сухариками готовий. Смачного!