Салат з квасолею, морквою і копченою куркою
(покроковий рецепт з фото)
Салат наповнений різноманітними смаками. Морква молода, попередньо маринована з пряними травами, спеціями і бальзамічним оцтом. Квасоля і курка добре поєднуються з пряної і соковитою морквою.
Кількість спецій і прянощів для маринаду коригуємо на свій смак. Всі інгредієнти салату добре поєднуються і наповнюються смаком маринаду. По бажанню, морква можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику, а потім, приготувати салат, додавши квасоля і курятину. Точних пропорцій немає, кількість інгредієнтів можна змінювати за смаком.
- Морква - 200 грам
- Курка копчена - 200 грам
- Квасоля - 200 грам (консервована)
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Суміш пряних трав - 1 щіпка
- Суміш спецій - 1 щіпка (для корейської моркви)
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
- Оцет бальзамічний - 1 Чайна ложка
Підготуємо інгредієнти для салату.
У піалу насипаємо все підготовлені приправи, прянощі і спеції.
Додаємо оливкову олію і бальзамічний оцет.
Морква трьом на тертці і висипаємо в піалу.
Додаємо трохи зеленої цибулі.
Все перемішуємо і притискаємо ложкою. Ми залишаємо на 10-15 хвилин.
До маринованої моркви додаємо квасоля.
Курку ріжемо шматочками і додаємо в салат. Все перемішуємо.
Салат з квасолею, морквою і куркою готовий. Смачного!