Салат з копченою куркою і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Салат ресторанного типу, який зможе приготувати кожен. Поєднання копченої курки, морква і майонез - це завжди дуже ситно і неймовірно смачно. Хрусткі сухарики в салаті - хороша знахідка!
Жоден святковий стіл в нашій родині не обходиться без цього смачненького салату. Ось простий рецепт салату з копченої куркою і корейської морквою. Готується блюдо дуже легко і швидко. Єдине, що можна було б додати, так це свіжа зелень, наприклад: кріп або петрушка. Відсутність копченої курки можна компенсувати додаванням іншого м'яса або навіть ковбаси. Хай щастить!
- Курка копчена - 500 грам (стегенця)
- Морква корейська - 250 грам
- Кукурудза консервована - 1 штука (баночка)
- Майонез - 150 мілілітрів
- Сухарики - 1 штука (упаковка сухариків зі смаком сиру)
- Сіль і перець - 1 За смаком
Відокремте куряче м'ясо від кісток, наріжте невеликими шматочками.
Перекладіть м'ясо в салатницю. Додайте консервовану кукурудзу, попередньо злив рідина.
Додайте корейську моркву.
Заправте салат майонезом, ретельно перемішайте. Сіль і перець додайте за смаком.
Щоб сухарики в салаті були хрусткими, кладемо їх безпосередньо перед подачею блюда на стіл і відразу ж перемішуємо.
Смачного!