Салат з копченою ковбасою і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як зробити салат з копченою ковбасою і морквою. Виходить дуже простий, але і дуже смачний салат, який однаково добре підійде як для подачі на святковий стіл, так і для обіду!
Мені цей рецепт приготування салату з копченою ковбасою і морквою в першу чергу імпонує своєю простотою. Нічого не треба ні варити, ні смажити, швидко і легко! Хоча якщо ви не любите сиру моркву, можна її відварити, або ж взагалі використовувати морква по-корейськи. Спробуйте різні варіації, і знайдете свій ідеальний рецепт цього салату!
- Ковбаса копчена - 150 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Крем - За смаком (або майонез)
- Зелень - За смаком
1. Морква трьом на тертці, часник пропускаємо через прес. Змішаємо зі сметаною, щоб вийшла паста. Викладаємо на дно салатниці і трохи трамбуємо.
2. Ковбасу ріжемо кубиками. А сир трьом на тертці. Викладаємо шар ковбаси, і теж злегка його змащуємо сметаною або майонезом.
3. Посипаємо зверху сиром і прикрашаємо зеленню. Смачного!