Салат з копченою куркою і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Ситний, смачний, гармонійний і абсолютно не клопіткий в приготуванні салат. Його без сумніву оцінять чоловіки, особливо якщо ви подасте салат на вечерю в будній день. А це зовсім не складно, повірте!
Копчені частини курки можна брати будь-які, але нам знадобиться тільки філе. Квасоля необов'язково повинна бути консервована, її можна і відварити. Але тоді час приготування салату значно збільшиться. Сухарики вибирайте не дуже великі, на один зубок. А як приготувати салат з копченою куркою і квасолею, розповім в покроковому рецепті.
- Курка копчена - 300 грам
- Квасоля консервована - 350-400 грам
- Морква - 2 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Сухарики - 50 грам
- Майонез - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Морква заздалегідь відваріть. Квасоля процідіть від розсолу.
У салатник викладіть квасоля. Філе копченої курки наріжте невеликими кубиками.
Також кубиками наріжте очищену моркву, рубаний часник і сухарики. Часнику можна додати ще більше, якщо любите. Заправте салат майонезом і подавайте до столу. Якщо подавати будете через якийсь час, то зробіть все за рецептом, але сухарики додайте перед подачею, щоб не розмокнули.
Смачного!