Салат з кореня селери
(покроковий рецепт з фото)
Дуже корисний зиязикай салат з кореня селери з морквою і яблуком. Салат повний вітамінів, яких так не вистачає в холодну пору року. Беріть на замітку рецепт!
Найважливіше, вибрати соковиті коренеплоди, саме від смаку селери і моркви залежить успіх готового блюда. Яблуко, бажано, вибирати з кислинкою. Для смаку додаємо волоські горіхи, також можна використовувати інші горіхи і насіннячка на ваш вибір. Пропорції інгредієнтів корегуйте за смаком, додаючи більше моркви, яблука або горіхів.
- Корінь селери - 250 грам
- Морква - 100 грам
- Яблуко - 1 штука(1 ціле або половина великого)
- Часник - 1 зубчик
- Грецькі горіхи - 4-5 штук
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
- Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
Корінь селери чистимо і тремо на дрібній тертці.
До селері додаємо терту моркву.
Далі трьом на тертці очищене яблуко і зубчик часнику.
Додаємо в салат колоті волоські горіхи.
Заправляємо салат оливковою олією і бальзамічним оцтом, насипаємо трохи солі і меленого перцю. Все перемішуємо.
Салат з кореня селери готовий. Смачного!