Рецепт Суп з кореня селери фото

Суп з кореня селери
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Селера
Пісні страви
На обід , Корисний обід
Супи
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Пісний і корисний суп з кореня селери варю, коли хочу розвантажити організм і наповнити його вітамінами. У ньому немає м'яса, навіть м'ясного бульйону, тільки овочі. Такому супу особенно рада моя подруга.

Опис приготування:

Корінь селери, як і його стебла, сприяє схудненню. Тому суп з кореня селери - відмінне рішення людям, дотримуються дієти. Він не тільки корисний, але ще і смачний! Корінь селери надає йому характерний аромат і смак.

Ріпчасту цибулю в рецепті можна замінити на цибулю-порей, від цього суп стане з більш ніжним смаком. Можна додати болгарський і гострий перець. В принципі, овочі підійдуть будь-які, на розсуд господині і її холодильника.

Отже, як приготувати суп з кореня селери?

1. Картопля промийте, очистіть і наріжте невеликими кубиками. Викладіть в каструлю і залийте окропом. Поставте на середній вогонь. Додати сіль.

2. Корінь селери промийте і очистіть, наріжте кубиками. Промиту і очищену моркву наріжте півкільцями. Цибулину очистіть і наріжте кубиками. Всі нарізані у другому кроці овочі обсмажте в сковороді на прогрітому маслі до м'якості.

3. Коли картопля звариться (через 6 хвилин після закипання), додайте до нього нарізані овочі. Поперчіть, посоліть за смаком і варіть ще протягом 2-3 хвилин після закипання.

Суп з кореня селери готовий!

Смачного!

  • Селера - 200 грам
  • Картопля - 300 грам(3 картоплі)
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Морква - 1 штука
  • Вершкове масло - 30-40 грам
  • Сіль - - За смаком
  • Чорний перець - - За смаком
  • Вода - 1, 5 L
Корінь селери, як і його стебла, сприяє схудненню. Тому суп з кореня селери - відмінне рішення людям, дотримуються дієти. Він не тільки корисний, але ще і смачний! Корінь селери надає йому характерний аромат і смак.

Ріпчасту цибулю в рецепті можна замінити на цибулю-порей, від цього суп стане з більш ніжним смаком. Можна додати болгарський і гострий перець. В принципі, овочі підійдуть будь-які, на розсуд господині і її холодильника.

Отже, як приготувати суп з кореня селери?

1. Картопля промийте, очистіть і наріжте невеликими кубиками. Викладіть в каструлю і залийте окропом. Поставте на середній вогонь. Додати сіль.

2. Корінь селери промийте і очистіть, наріжте кубиками. Промиту і очищену моркву наріжте півкільцями. Цибулину очистіть і наріжте кубиками. Всі нарізані у другому кроці овочі обсмажте в сковороді на прогрітому маслі до м'якості.

3. Коли картопля звариться (через 6 хвилин після закипання), додайте до нього нарізані овочі. Поперчіть, посоліть за смаком і варіть ще протягом 2-3 хвилин після закипання.

Суп з кореня селери готовий!

Смачного!

Схожі рецепти