Пюре з кореня селери
(покроковий рецепт з фото)
Пюре з кореня селери я роблю, додаючи в нього цибулю і трохи картоплі. А ще різні приправи і трави, від чого моє пюре з кореня селери виходить смачним і корисним Даю перевірений рецепт!
Пюре з кореня селери можна подавати з будь-яким м'ясом, з рибними стравами або овочевими салатами. Дуже смачний і універсальний гарнір. Мої діти приємно здивували мене, коли попросили приготувати ще пюре з кореня селери. Вони наминали його без всякого основного блюда! Приготуйте і ви! Вам обов'язково сподобається цей гарнір
- Молоко - 3 склянки
- Вода - 3 склянки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Корінь селери - 2 штуки (візьміть великі коріння.)
- Картопля - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука (маленька цибулина.)
- Вершкове масло - 5 Ст. Ложок
- Мелений білий перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Пучок свіжого базиліку - 1 штука (невеликий пучок.)
- Пучок свіжого чебрецю - 1 штука (невеликий пучок.)
Приготуйте коріння селери. Почистіть їх і поріжте на невеликі кубики.
Так само почистіть і наріжте цибулю
І картоплею.
Змішайте молоко і воду, приправити сіллю. Поставте на вогонь і киньте туди приготовлені овочі. Додати сіль. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь. Варіть близько 30 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.
Злийте з овочів воду за допомогою друшляка. Викладіть їх в чашку з високими бортами (якщо ви будете збивати міксером або м'яти товкачем) або bledner. Додайте вершкове масло, зелень і білий перець. Збийте до однорідної маси, хоча можете зробити пюре з грудочками. Спробуйте, можете посолити за вкусу.Ваше пюре з кореня селери готове:)