Суп-пюре з селери
(покроковий рецепт з фото)
Суп-пюре з селери рекомендується включати в раціон багатьом людям, особливо тим, хто має проблеми з шлунково-кишковим трактом. Звичайно, тоді з нього слід прибрати спеції. Суп-пюре люблять і діти.
Щоб приготувати цей смачний і корисний суп, вам знадобиться всього кілька інгредієнтів. Він має приємний солодкуватий присмак. Овочі багаті клітковиною, а також різними вітамінами. Такий суп незамінний для дітей. Щоб дізнатися, як приготувати суп пюре з селери, читайте цей рецепт.
- Селера - 350 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль, рослинна олія - За смаком
- Лавровий лист - 1 штука
Почистіть і вимийте морква і цибуля. Поріжте цибулю невеликими кубиками або півкільцями, а морква - кружечками або більш дрібно. У сотейнику розігрійте рослинне масло і пасеруйте овочі на ньому протягом п'яти хвилин.
Очистіть і вимийте селера. Наріжте його на невеликі кубики. Потім викладіть овоч в сотейник, залийте водою і додайте лавровий лист. Посоліть блюдо за смаком.
Зменшіть вогонь до мінімуму, як тільки рідина в сотейнику почне кипіти. Варіть овочі, поки селера не стане повністю м'яким. На це піде близько півгодини.
Зніміть зварений суп з вогню і дайте йому трохи охолонути. Потім видаліть лавровий лист. За допомогою погружного блендера збийте овочі до однорідного пюре. При необхідності розбавте водою або бульйоном, додайте спеції.