Рецепт Дієтичний суп з селери фото

Дієтичний суп з селери
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Селера
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На швидку руку, Корисний обід
Супи, Супи-пюре

Дієтичний суп з селери допоможе спалити зайві кілограми і очистити організм від токсинів. Харчуватися таким супчиком раджу не менше тижня. Суп зваріть за півгодини! Будьте здоровими і любите себе!

Диететические суп з селери допомагає в тому випадку, якщо ви строго дотримуєтеся дієти. Розрахована вона, як і вживання супу, на один тиждень. Суп з селери можна їсти і на обід, і на вечерю (навіть на сніданок! ). Дозволяється їсти яловичину, фрукти, Мал, пити різні соки і компоти. Важливо, звичайно, і багато рухатися.

Як приготувати дієтичний суп з селери?

1. Селера, помідори і болгарський перець промийте. Селера наріжте пластинками, болгарський перець - кубиками. Помідори занурте на пару хвилин в окріп, потім в холодну воду, зніміть шкірку і виріжте плодоніжки. Наріжте кубиками або невеликими шматочками.

2. З капусти обірвемо зіпсовані зовнішні листя, розріжте на чотири частини, виріжте качан і дрібно наріжте.

3. Цибулю очистіть і наріжте кубиками або півкільцями.

4. Всі нарізані овочі викладіть в каструлю, залийте водою і ставте на вогонь. Додайте бульйонні кубики, перець і сіль за смаком. Після того, як суп закипить, сбавьте вогонь до середнього і варіть протягом 25 хвилин, періодично помішуючи.

5. Готовий суп можна збити блендером, щоб вийшов суп-пюре, а можна залишити таким, як є. Якщо збираєтеся збивати, Цей штам бульйон. Овочі збийте, а потім змішайте з бульйоном.

Смачного!

  • Селера (пучок) - 1 штука
  • Капуста білокачанна - 1 штука
  • Помідори - 5 штук
  • Перецьь болгарський - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 3-4 штук
  • Бульйонний кубик (овочевий) - 3 штуки
  • Вода - 1-1, 2 L
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
Диететические суп з селери допомагає в тому випадку, якщо ви строго дотримуєтеся дієти. Розрахована вона, як і вживання супу, на один тиждень. Суп з селери можна їсти і на обід, і на вечерю (навіть на сніданок! ). Дозволяється їсти яловичину, фрукти, Мал, пити різні соки і компоти. Важливо, звичайно, і багато рухатися.

Як приготувати дієтичний суп з селери?

1. Селера, помідори і болгарський перець промийте. Селера наріжте пластинками, болгарський перець - кубиками. Помідори занурте на пару хвилин в окріп, потім в холодну воду, зніміть шкірку і виріжте плодоніжки. Наріжте кубиками або невеликими шматочками.

2. З капусти обірвемо зіпсовані зовнішні листя, розріжте на чотири частини, виріжте качан і дрібно наріжте.

3. Цибулю очистіть і наріжте кубиками або півкільцями.

4. Всі нарізані овочі викладіть в каструлю, залийте водою і ставте на вогонь. Додайте бульйонні кубики, перець і сіль за смаком. Після того, як суп закипить, сбавьте вогонь до середнього і варіть протягом 25 хвилин, періодично помішуючи.

5. Готовий суп можна збити блендером, щоб вийшов суп-пюре, а можна залишити таким, як є. Якщо збираєтеся збивати, Цей штам бульйон. Овочі збийте, а потім змішайте з бульйоном.

Смачного!

Схожі рецепти