Дієтичний суп з селери
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичний суп з селери допоможе спалити зайві кілограми і очистити організм від токсинів. Харчуватися таким супчиком раджу не менше тижня. Суп зваріть за півгодини! Будьте здоровими і любите себе!
Диететические суп з селери допомагає в тому випадку, якщо ви строго дотримуєтеся дієти. Розрахована вона, як і вживання супу, на один тиждень. Суп з селери можна їсти і на обід, і на вечерю (навіть на сніданок! ). Дозволяється їсти яловичину, фрукти, Мал, пити різні соки і компоти. Важливо, звичайно, і багато рухатися.
Як приготувати дієтичний суп з селери?
1. Селера, помідори і болгарський перець промийте. Селера наріжте пластинками, болгарський перець - кубиками. Помідори занурте на пару хвилин в окріп, потім в холодну воду, зніміть шкірку і виріжте плодоніжки. Наріжте кубиками або невеликими шматочками.
2. З капусти обірвемо зіпсовані зовнішні листя, розріжте на чотири частини, виріжте качан і дрібно наріжте.
3. Цибулю очистіть і наріжте кубиками або півкільцями.
4. Всі нарізані овочі викладіть в каструлю, залийте водою і ставте на вогонь. Додайте бульйонні кубики, перець і сіль за смаком. Після того, як суп закипить, сбавьте вогонь до середнього і варіть протягом 25 хвилин, періодично помішуючи.
5. Готовий суп можна збити блендером, щоб вийшов суп-пюре, а можна залишити таким, як є. Якщо збираєтеся збивати, Цей штам бульйон. Овочі збийте, а потім змішайте з бульйоном.
Смачного!
- Селера (пучок) - 1 штука
- Капуста білокачанна - 1 штука
- Помідори - 5 штук
- Перецьь болгарський - 2 штуки
- Цибуля ріпчаста - 3-4 штук
- Бульйонний кубик (овочевий) - 3 штуки
- Вода - 1-1, 2 L
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
Як приготувати дієтичний суп з селери?
1. Селера, помідори і болгарський перець промийте. Селера наріжте пластинками, болгарський перець - кубиками. Помідори занурте на пару хвилин в окріп, потім в холодну воду, зніміть шкірку і виріжте плодоніжки. Наріжте кубиками або невеликими шматочками.
2. З капусти обірвемо зіпсовані зовнішні листя, розріжте на чотири частини, виріжте качан і дрібно наріжте.
3. Цибулю очистіть і наріжте кубиками або півкільцями.
4. Всі нарізані овочі викладіть в каструлю, залийте водою і ставте на вогонь. Додайте бульйонні кубики, перець і сіль за смаком. Після того, як суп закипить, сбавьте вогонь до середнього і варіть протягом 25 хвилин, періодично помішуючи.
5. Готовий суп можна збити блендером, щоб вийшов суп-пюре, а можна залишити таким, як є. Якщо збираєтеся збивати, Цей штам бульйон. Овочі збийте, а потім змішайте з бульйоном.
Смачного!