Суп дієтичний з селери
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і корисний супчик для легкого обіду. Розповідаю рецепт, як приготувати суп дієтичний з селери. Його смак незвичний, але приємний. З його допомогою ви збережете стрункість фігури.
Щоб суп виглядав більш апетитно, ви можете додати більше вершків або прикрасити ними суп. Суп потрібно перебити в блендері, а потім ще раз прогріти протягом декількох хвилин. Ви можете додати м'ясо, тоді суп буде більш ситним. А також можна просто зварити цей супчик на м'ясному бульйоні.
- Стебла селери - 8 штук
- Фенхель - 0, 5 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Овочевий бульйон або вода - 6 склянок
- Картопля - 3 штуки
- Вершки - 0, 5 склянки
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
1. Очистіть зубчики часнику від лушпиння і розріжте їх навпіл.
2. Вимийте стебла селери і кожен розріжте на кілька шматочків.
3. Половину цибулини фенхеля вимийте і наріжте великими шматками.
4. Викладіть все овочі в жаротривку форму, сіль і poperčite, полийте оливковою олією.
5. Гарненько перемішайте овочі в формі. Розігрійте духовку до 180-200 градусів. Запікайте овочі протягом 45-55 хвилин.
6. Тим часом очистіть картопля і наріжте його великими шматочками, перекладіть в каструлю і залийте овочевим бульйоном або водою.
7. Відваріть картоплю до готовності і відставте каструлю в сторону.
8. Дістаньте овочі з духовки і перекладіть їх з форми в каструлю з відвареною картоплею.
9. Перекладіть овочі в чашу блендера (або використовуйте погружной) і трохи подрібніть, потім влийте бульйон.
10. Увімкніть блендер і перебити весь вміст в однорідну масу.
11. Перелийте вміст блендера назад в каструлю і відправте на вогонь, влийте вершки і за смаком посоліть, поперчіть, додайте лимонний сік.
12. Подавайте суп гарячим зі свіжою зеленню. Смачного!