Рецепт Салат з кольрабі та зеленню фото

Салат з кольрабі та зеленню
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Капуста , Кольрабі
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл , Літні
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Кольрабі - незвичайна і дуже смачна капуста. Я люблю робити салат з кольрабі та зеленню, додаю туди цедру апельсина і лайма. Мій салат багатий вітамінами! ділюся рецептом.

Опис приготування:

Кольрабі вам дійсно сподобається, можливо, ви почнете додавати цей приголомшливий овоч в більшість своїх салатів і страв. Але для початку спробуйте саме салат з кольрабі. У ньому немає ніяких додаткових інгредієнтів, здатних перебити її незвичайний смак. Тільки ті, які доповнять і підкреслять його! Багатий вітамінами салат сподобається вашим близьким і гостям. Пам'ятайте про те, що їжа повинна бути не тільки смачною, але і корисною. Смачного!

  • Кольрабі - 6 штук
  • Пучок кінзи - 1 штука (невеликий пучок)
  • Вапно - 2 штуки
  • Апельсин - 1 штука
  • Мед - 50 мілілітрів
  • Винний оцет - 1 Ст. Ложка
салат з кольрабі та зеленню - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Помийте і просушіть їх.
салат з кольрабі та зеленню - фото крок 2
Кольрабі наріжте соломкою.
салат з кольрабі та зеленню - фото крок 3
Нарубаєте дрібно кінзу.
салат з кольрабі та зеленню - фото крок 4
Цедру лайма отримуємо за допомогою спеціального ножа для чищення цитрусів. Можете скористатися великої теркою.
салат з кольрабі та зеленню - фото крок 5
Змішайте кінзу, кольрабі і цедру лайма.
салат з кольрабі та зеленню - фото крок 6
Тепер зробимо солодко-кислий соус до нашого салату. Видавіть в чашку сік лайма і сік апельсина, додайте меду і винний оцет. Можете трохи посолити. Перемішайте і заправте салат з кольрабі. Зверху прикрасьте його цедрою апельсина.

Схожі рецепти