Салат з кольрабі та зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Кольрабі - незвичайна і дуже смачна капуста. Я люблю робити салат з кольрабі та зеленню, додаю туди цедру апельсина і лайма. Мій салат багатий вітамінами! ділюся рецептом.
Кольрабі вам дійсно сподобається, можливо, ви почнете додавати цей приголомшливий овоч в більшість своїх салатів і страв. Але для початку спробуйте саме салат з кольрабі. У ньому немає ніяких додаткових інгредієнтів, здатних перебити її незвичайний смак. Тільки ті, які доповнять і підкреслять його! Багатий вітамінами салат сподобається вашим близьким і гостям. Пам'ятайте про те, що їжа повинна бути не тільки смачною, але і корисною. Смачного!
- Кольрабі - 6 штук
- Пучок кінзи - 1 штука (невеликий пучок)
- Вапно - 2 штуки
- Апельсин - 1 штука
- Мед - 50 мілілітрів
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
Підготуйте всі інгредієнти. Помийте і просушіть їх.
Кольрабі наріжте соломкою.
Нарубаєте дрібно кінзу.
Цедру лайма отримуємо за допомогою спеціального ножа для чищення цитрусів. Можете скористатися великої теркою.
Змішайте кінзу, кольрабі і цедру лайма.
Тепер зробимо солодко-кислий соус до нашого салату. Видавіть в чашку сік лайма і сік апельсина, додайте меду і винний оцет. Можете трохи посолити. Перемішайте і заправте салат з кольрабі. Зверху прикрасьте його цедрою апельсина.