Рецепт Салат з кольрабі фото

Салат з кольрабі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Капуста , Брюссельська капуста , Кольрабі
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , Обід на швидку руку
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 хв.

Якщо ви ніколи не їли кольрабі, простий рецепт салату з кольрабі допоможе вам познайомитися з цим овочем. А якщо з цим овочем ви вже знайомі - ви самі знаєте, , наскільки смачний салат з кольрабі.

Опис приготування:

Салат з кольрабі - відмінний привід познайомитися з таким чудовим овочем, як кольрабі. Цей овоч особливо хороший для тих, хто дотримується специфічних дієт - наприклад, для хворих на діабет. Ніяких заборонених інгредієнтів, навпаки - кольрабі в розумних кількостях навіть знижує кількість інсуліну в крові. Загалом, салат для всіх, хто хоче їсти не тільки смачно, але корисно

Як приготувати салат з кольрабі:

1. Ножем очистіть кольрабі, наріжте тонкою соломкою.

2. Кедрові горіхи злегка обсмажте в сухій сковороді.

3. Змішайте кольрабі, кедрові горіхи, дрібно нарізану петушку і смородину.

4. Змішайте подрібнений часник, гірчицю, свіжовичавлений сік половини лимона, оливкова олія, сіль і перець. Гарненько перемішайте виделкою до однорідності.

5. Заправте салат приготовленим заправленням, гарненько перемішайте і подавайте салат з кольрабі до столу. Смачного!


  • Кольрабі - 1 штука
  • Петрушка - - За смаком
  • Кедрові горіхи - 50 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Гірчичний - 1/2 чайних ложки
  • Оливкова олія - 7 чайних ложок
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Смородина сушена - - За смаком (опціонально)
Салат з кольрабі - відмінний привід познайомитися з таким чудовим овочем, як кольрабі. Цей овоч особливо хороший для тих, хто дотримується специфічних дієт - наприклад, для хворих на діабет. Ніяких заборонених інгредієнтів, навпаки - кольрабі в розумних кількостях навіть знижує кількість інсуліну в крові. Загалом, салат для всіх, хто хоче їсти не тільки смачно, але корисно

Як приготувати салат з кольрабі:

1. Ножем очистіть кольрабі, наріжте тонкою соломкою.

2. Кедрові горіхи злегка обсмажте в сухій сковороді.

3. Змішайте кольрабі, кедрові горіхи, дрібно нарізану петушку і смородину.

4. Змішайте подрібнений часник, гірчицю, свіжовичавлений сік половини лимона, оливкова олія, сіль і перець. Гарненько перемішайте виделкою до однорідності.

5. Заправте салат приготовленим заправленням, гарненько перемішайте і подавайте салат з кольрабі до столу. Смачного!

Схожі рецепти