Салат з капусти кольрабі
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую рецепт швидкого і вітамінного салату на кожен день і на всі випадки життя, як приготувати салат з капусти кольрабі. Готується він дуже просто і швидко, з доступних продуктів.
Літо зовсім скоро, тому пора привчати організм до легкого і корисного харчування. Такий салатик можна приготувати на сніданок або як доповнення до будь-якого гарячого: kartofelyu, макаронів, м'яса, рибі. Приготування не займе більше 15 хвилин. Заправити салат можна будь-яким рослинним маслом або ж сметаною, майонезом.
- Кольрабі - 1 штука
- Лимон - 1/2 штуки
- Кріп - 1/2 пучка
- Часник - 0, 5 зубчики
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Савойська капуста - 1/4 штуки
1
Кольрабі очистіть і вимийте, наріжте соломкою, викладіть її в глибоку миску.
2
Вимийте і наріжте дрібно кріп, очистіть часник і подрібніть його через прес. Додайте всі до капусти.
3
Заправте салат соком половинки лимона, гірчицею, оливковою олією, за смаком посоліть і поперчіть.
4
Наріжте савойскую капусту і додайте до решти інгредієнтів, все гарненько перемішайте і подавайте салат до столу.