Рецепт Салат з кольрабі та яблук фото

Салат з кольрабі та яблук
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Фрукти , Капуста , Яблука , Кольрабі
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід , Легка вечеря
Салати
Кількість порцій: 3-6
Час приготування: 30 хв.

Простий рецепт салату з кольрабі та яблук допоможе вам урізноманітнити своє літнє меню, а оригінальний смак цієї страви зробить його цілком доречним навіть на святковому столі!

Опис приготування:

Єдине, що варто окремо згадати в плані тонкощів приготування цього простого салату, перш ніж давати рецепт - не тріть яблука на тертці! повірте, нарізані соломкою вони будуть куди смачніше! Тільки зробити це доведеться швидко, щоб краю не потемніли. В іншому, цей рецепт не доставить зайвого клопоту навіть початківцю кухареві

Отже, рецепт салату з кольрабі та яблук:

1. Кольрабі, морква і яблука ретельно вимити під проточною водою. 2. Кольрабі та моркву очистити від шкірки, яблука - на ваш розсуд. Якщо шкірка у них не дуже жорстка, можна її залишити.

3. Овочі нарізати тонкою соломкою, скласти в миску.

4. Вимити і дрібно нарізати зелень кропу.

5. Приготувати заправку для салату - винний оцет змішати з маслом, сіллю і перцем, збити.

6. З яблук видалити серцевину з кісточками.

7. Яблука теж нарізати соломкою, додати до овочів.

8. Заправити салат, перемішати. Посипати зеленню і відразу подавати до столу!

Смачного!


  • Кольрабі - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Яблука - 2 штуки
  • Кріп - За смаком
  • Винний оцет - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Єдине, що варто окремо згадати в плані тонкощів приготування цього простого салату, перш ніж давати рецепт - не тріть яблука на тертці! повірте, нарізані соломкою вони будуть куди смачніше! Тільки зробити це доведеться швидко, щоб краю не потемніли. В іншому, цей рецепт не доставить зайвого клопоту навіть початківцю кухареві

Отже, рецепт салату з кольрабі та яблук:

1. Кольрабі, морква і яблука ретельно вимити під проточною водою. 2. Кольрабі та моркву очистити від шкірки, яблука - на ваш розсуд. Якщо шкірка у них не дуже жорстка, можна її залишити.

3. Овочі нарізати тонкою соломкою, скласти в миску.

4. Вимити і дрібно нарізати зелень кропу.

5. Приготувати заправку для салату - винний оцет змішати з маслом, сіллю і перцем, збити.

6. З яблук видалити серцевину з кісточками.

7. Яблука теж нарізати соломкою, додати до овочів.

8. Заправити салат, перемішати. Посипати зеленню і відразу подавати до столу!

Смачного!

Схожі рецепти