Салат з кольрабі та яблук
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт салату з кольрабі та яблук допоможе вам урізноманітнити своє літнє меню, а оригінальний смак цієї страви зробить його цілком доречним навіть на святковому столі!
Єдине, що варто окремо згадати в плані тонкощів приготування цього простого салату, перш ніж давати рецепт - не тріть яблука на тертці! повірте, нарізані соломкою вони будуть куди смачніше! Тільки зробити це доведеться швидко, щоб краю не потемніли. В іншому, цей рецепт не доставить зайвого клопоту навіть початківцю кухареві
Отже, рецепт салату з кольрабі та яблук:
1. Кольрабі, морква і яблука ретельно вимити під проточною водою. 2. Кольрабі та моркву очистити від шкірки, яблука - на ваш розсуд. Якщо шкірка у них не дуже жорстка, можна її залишити.
3. Овочі нарізати тонкою соломкою, скласти в миску.
4. Вимити і дрібно нарізати зелень кропу.
5. Приготувати заправку для салату - винний оцет змішати з маслом, сіллю і перцем, збити.
6. З яблук видалити серцевину з кісточками.
7. Яблука теж нарізати соломкою, додати до овочів.
8. Заправити салат, перемішати. Посипати зеленню і відразу подавати до столу!
Смачного!
- Кольрабі - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Яблука - 2 штуки
- Кріп - За смаком
- Винний оцет - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Отже, рецепт салату з кольрабі та яблук:
1. Кольрабі, морква і яблука ретельно вимити під проточною водою. 2. Кольрабі та моркву очистити від шкірки, яблука - на ваш розсуд. Якщо шкірка у них не дуже жорстка, можна її залишити.
3. Овочі нарізати тонкою соломкою, скласти в миску.
4. Вимити і дрібно нарізати зелень кропу.
5. Приготувати заправку для салату - винний оцет змішати з маслом, сіллю і перцем, збити.
6. З яблук видалити серцевину з кісточками.
7. Яблука теж нарізати соломкою, додати до овочів.
8. Заправити салат, перемішати. Посипати зеленню і відразу подавати до столу!
Смачного!