Салат з кольрабі і коренем петрушки
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату з кольрабі і коренем петрушки. Всім, хто стежить за своєю фігурою, особливо навесні і влітку, даний салат стане справжньою знахідкою.
Кількість порцій: 4
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Грудка куряча - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
- Консервована кукурудза - 1 штука (банку)
- Зелень - 1 штука (пучок)
- Кольрабі - 1 штука (головка)
- Корінь петрушки - 1 штука
- Сир ковбасний - 200 грам
- Перець солодкий - 2 штуки
- Часник - 2 часточки
1. В першу чергу відварюємо курячу грудинку з морквою, чорним перцем, лавровим листом і цибулиною. Варимо приблизно хвилин п'ятдесят. Коли грудинка звариться, даємо їй охолонути, знімаємо шкірку і відокремлюємо від кістки м'ясо.
2. Очищаємо і на дрібній тертці натираємо корінь петрушки. Додаємо в наш салат кольрабі. Кольрабі треба очистити, а потім натерти на крупній тертці.
3. З консервованої кукурудзи зливаємо рідину і додаємо в салат. На великій тертці натираємо копчений ковбасний сир і також додаємо в салат. Кольрабі і сир можна так само нарізати соломкою (тонко).
4. Промиваємо і розрізаємо на дві половини солодкий перець, перегородки і насіння видаляємо. Нарізаємо соломкою.
5. Промиваємо і дрібно нарізаємо зелень. Добре, якщо в цей салат ми додамо побільше селери, базиліка, кінзи і кропу.
6. Додаємо в салат роздавлений або дрібно-дрібно нарізаний часник, трохи оливкового масла. Все добре перемішуємо.