Рецепт Салат з маринованим коренем селери фото

Салат з маринованим коренем селери
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Молочні продукти , Крупи , Селера , Корінь селери
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви , Рецепти сироїдіння , Рецепти без шкоди
На обід , На вечерю
Салати
Час приготування: 20 хв.

Рецепт приготування салату з маринованим коренем селери. Для приготування цієї салату можна використовувати сир, ковбасу або курячу грудку, рис і зелений горошок.

Кількість порцій: 2
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Куряча грудинка - 0, 5 штуки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Бринза або сир - 150 грам
  • Часник - 3 часточки
  • Мал - 1 Склянка
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Зелений горошок - 1 Склянка
  • Спеції - 1 За смаком
  • Корінь селери - 100 грам
  • Сіль - 1 За смаком
салат з маринованим коренем селери - фото крок 1
1. В першу чергу промиємо половинку курячої грудинки, дамо їй охолонути, відділимо від шкірки і від кісток. Невеликими шматочками нарізаємо куряче м'ясо.
салат з маринованим коренем селери - фото крок 2
2. Дрібними шматочками нарізаємо бринзу (замість бринзи дуже добре підійде для цього салату і сир). Дуже солону бринзу ми вимочуємо приблизно хвилин тридцять в кип'яченій холодній воді.
салат з маринованим коренем селери - фото крок 3
3. Очищаємо цибулю і довільними шматочками його нарізаємо (соком лимона добре замаринувати цибулю, нарізаний півкільцями). Через чеснокодавилку видавлюємо часник.
салат з маринованим коренем селери - фото крок 4
4. Очищаємо корінь селери, поливаємо його соком лимона. Додаємо спецій для приготування корейської моркви. Приблизно на одну годину прибираємо.
салат з маринованим коренем селери - фото крок 5
5. У глибокому посуді змішуємо нарізану бринзу з м'ясом, попередньо відвареним рисом, зеленим горошком, коренем селери, часником і цибулею. Podsalivaem, додаємо трохи оливкової олії і все перемішуємо.

Схожі рецепти