Салат з маринованим коренем селери
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти без шкоди
Рецепт приготування салату з маринованим коренем селери. Для приготування цієї салату можна використовувати сир, ковбасу або курячу грудку, рис і зелений горошок.
Кількість порцій: 2
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Куряча грудинка - 0, 5 штуки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Бринза або сир - 150 грам
- Часник - 3 часточки
- Мал - 1 Склянка
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Зелений горошок - 1 Склянка
- Спеції - 1 За смаком
- Корінь селери - 100 грам
- Сіль - 1 За смаком
1. В першу чергу промиємо половинку курячої грудинки, дамо їй охолонути, відділимо від шкірки і від кісток. Невеликими шматочками нарізаємо куряче м'ясо.
2. Дрібними шматочками нарізаємо бринзу (замість бринзи дуже добре підійде для цього салату і сир). Дуже солону бринзу ми вимочуємо приблизно хвилин тридцять в кип'яченій холодній воді.
3. Очищаємо цибулю і довільними шматочками його нарізаємо (соком лимона добре замаринувати цибулю, нарізаний півкільцями). Через чеснокодавилку видавлюємо часник.
4. Очищаємо корінь селери, поливаємо його соком лимона. Додаємо спецій для приготування корейської моркви. Приблизно на одну годину прибираємо.
5. У глибокому посуді змішуємо нарізану бринзу з м'ясом, попередньо відвареним рисом, зеленим горошком, коренем селери, часником і цибулею. Podsalivaem, додаємо трохи оливкової олії і все перемішуємо.