Салат з маринованим імбиром
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти без шкоди
Салат з маринованим імбиром можна зустріти в багатьох ресторанах, в яких є страви азіатської кухні. Цей пряний і пікантний інгредієнт відмінно гармонує з м'ясом різних тварин і птахів.
Якщо ви хочете знати, як приготувати салат з маринованим імбиром, то прочитайте цей рецепт. Такий салат не додасть вам зайвих сантиметрів в талії. У ньому мінімум калорій, зате максимум користі. Ви можете експериментувати з інгредієнтами або зі складовими заправки, отримуючи нові смаки.
- Рослинна олія - 60 грам
- Рисовий оцет - 60 грам
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- Мелений імбир - 1 Чайна ложка
- Червоний салатний цибулю - 2 штуки
- Мед - 2 чайних ложки
- Гірчичний - 1/2 чайних ложки
- Червоний перець - 1 щіпка
- Куряча грудка - 2 штуки
- Маринований імбир - 5 Ст. Ложок
- Braai - 1 пучок
- Салат ромен Listyya - 6 штук
У чашу блендера покладіть одну очищену і нарізану цибулину, влийте рослинне масло, соєвий соус, рисовий оцет, додайте мед з гірчицею, всипте мелений імбир і червоний перець. Ретельно все подрібніть в блендері (до повної однорідності). Це буде ваша заправка до салату.
Зелень гарненько промийте і нарубати гострим ножем. Бажано відрізати стебла від листя і в салаті використовувати тільки останні. Також ви можете додати рубану петрушку.
Другу цибулину також очистіть від лушпиння і наріжте тонкими півкільцями. Якщо ви не любите виражений запах цибулі, то просто збризніть овоч соком лимона або оцтом. Тоді запах буде не такий сильний, а смак стане м'якшим, з приємною кислинкою.
Куряче філе наріжте на смужки і обсмажити з двох сторін на рослинній олії. Викладіть його в тарілку. Туди ж відправте вимиті листя салату "ромен", цибуля, зелень і маринований імбир. Полийте все заздалегідь приготовленим соусом і посипте обсмаженою кунжутом.